Hovedstyremøte 14. april 2015

Her er referat fra styremøte i KIF Håndball 14.april 2015.

Tilstede: Nicolai Nor Olsen, Elisabeth Frigstad, Phuong Bakke, June Kristensen, Erlend Årstein Hansen, Hallgeir Oftedal. Fra administrasjonen: Svein Tønnessen. Forfall: Terje Frigstad.

 Referater

Referater fra tidligere styremøte i mars ble gjennomgått og godkjent.

 Presentasjon

Den nye styrelederen i KIF presenterte seg og sin bakgrunn, og tanker om hvordan klubben kan utvikle seg videre.  De øvrige deltakerne på møtet presenterte også sin bakgrunn. Styrelederen opplyste at han ønsker å gjennomføre enkeltsamtaler med alle i styret med tanke på å kartlegge interesser og mulighetene for et godt samarbeid i styret, og utnytte den enkeltes interesser.

 Nettside og sosiale medier

Det ble gjennomført live oppdatering av alle tre kvalifiseringskampene i Trondheim med svært godt besøk. Cirka 4000 besøkende på www.kif.no i helga vitner om stor håndballinteresse. Samtidig «eksploderte» besøket på klubbens Facebookside.  En video av spillerne etter siste kamp mot Herulf er vist over 2400 ganger på Facebook.  Rekkevidden på de innlegg som er kommet på Facebook var cirka 12.000 de aktuelle dagene.

Tilbakemeldingene på oppdateringen fra kvalifiseringskampene har vært svært positiv.

 Sportslig status

 Styrelederen takket Elisabeth Frigstad for organiseringen og gjennomføringen av  turen til Trondheim og rammen rundt aktivitetene.

Styret ble gjort kjent med det arbeid som er gjort før kvalifiseringen med sikte på ny trener/trenere etter at Preben Nilsen slutter.

Det ble satt ned et utvalg bestående av seniorleder Erlend Årstein Hansen, Vegard Kalstad som ressursperson, Sindre Rosseland Sørii (kaptein/tillitsmann) og Svein Tønnessen. Disse skal starte arbeidet med å sondere videre og ha samtale med aktuelle kandidater.

Det samme utvalget skal også ha til oppgave å etablere kontakt og starte samtaler med aktuelle klubber det er naturlig å samarbeide med etter opprykket. Formell kontakt skal etableres mot ØIF og andre klubber.

Styret er av den oppfatning at det ligger naturlig til rette for å etablere en G18 lag til Lerøyserien med utgangspunkt i KIF. Samarbeid med andre klubber må i tilfelle etableres.

Utvalget skal også jobbe med denne delen av den sportslige utvikling.

 Markering av opprykket

Ordfører Arvid Grundekjøn har gratulert klubben med opprykket og ønsker å overrekke gave ved passende anledning.

Seniorspillerne ønsker en markering lørdag 18. april. Styret går inn for å bidra til arrangementet også økonomisk. Nicolai Nor Olsen får som nestleder i oppdrag å takke ordføreren eller varaordføreren om kommunen blir representert.

 Neste styremøte

Neste styremøte er fastsatt  til tirsdag 28. april for behandling av handlingsplan for sesongen 2015-2016. Planen blir utsendt til styret før møtet, og baserer seg på den sportslige status nå, og den organisasjonsplan og strategiplan som ble vedtatt på årsmøtet.

 

 

 


Målvaktstrening
KIF håndball samarbeider med Vipersakademiet og Vipers målvakt Andrea Austmo i et treningsopplegg for håndballkeepere i KIF håndball.
Les mer >>
Select klubbpakken
Klubbtøy til KIF håndball fåes kjøpt hos         
Les mer >>
Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år
KIF håndball ønsker alle håndballvenner, sponsorer og støttespillere en en riktig god jul og et godt nytt år!
Les mer >>
     Vil du gi din støtte til KIF HÅNDBALL?  
Les mer >>
Pallplass for KIF J13 i Trollcup 2019
Flere av KIF håndballs alderbestemte lag deltok i turneringen Trollcup 2019
Les mer >>
Vil du støtte KIF håndball uten at det koster deg en eneste krone?
Les mer >>
Folkets ildsjelpris: – Er det klubber som spør etter hjelp, så pleier jeg å trø til.
KIF Håndball er klubben i hans hjerte, men Frank Aksnes er slett ikke redd for å ta i et tak også for andre håndballklubber i Kristiansand.
Les mer >>
Lisensinformasjon sesongen 2019-20
Ny lisens for 2019-20 er tilgjengelig i Min Idrett. Husk å betale før sesongen starter.
Les mer >>
Keeper søkes!
KIF håndballs 5.divisjon damelag er på jakt etter en til keeper til vår stall.
Les mer >>
Samarbeid mellom NNPF og KIF Håndball
KIF håndball har inngått en gjensidig samarbeidsavtale med Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) for å fronte arbeidet mot narkotika og doping gjennom kampanjen «Bry Deg».
Les mer >>
VELKOMMEN TIL INFO MØTE PÅ IDDA
Har du barn som skal begynne i første klasse om noen få dager og som vil spille håndball i KIF håndball?
Les mer >>