Nesten 40.000 besøkte kif.no

I april hadde www.kif.no nesten 40.000 besøkende.

- Årsaken til at vi hadde et enormt høyt besøkstall i april var først liveoppdateringen fra kvalifiseringskampene i Trondheim. Dernest kom Aquaramacup i samme måned, hvor mange skulle inn for å se på kampoppsett og resultater, sier klubbleder Hallgeir Oftedal.

Tallet for april endte på 39.100 besøkende.

- Det var for øvrig vært overraskende høye besøkstall helt siden klubbens nye nettside ble lansert i begynnelsen av januar. Noe av årsaken er naturligvis at alle lagene og spillerne finner all vesentlig informasjon på nettsiden. Like viktig er det å ha en side som har jevnlige nyhetsoppdateringer. Det er viktig, sier Oftedal.

Trafikken på Facebooksiden er også bra. Klubben har passert 850 "likes", og 24.000 unike besøkende var innom Facebooksiden i april.

Han legger til at klubbens medlemmer og andre interesserte nå kan følge med på hva somskjer på styremøtene i klubben ved å velge i menuen under "møtereferater".

KIF Håndball er i gang med historiebok i anledning klubbens 100 års jubileum. Den skal etter planen være ferdig i juni 2021.
Les mer >>
KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Da er sommeren  endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Generøs gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank!
Gjennom de lokale tildelingene av Sparebankstiftelsen SR-Bank prosjektet "FOR ALLE", har KIF håndball fått en generøs gave på 30.000,- fra stiftelsen.
Les mer >>
Nye retningslinjer for håndballtrening
Norges Håndballforbund har utarbeidet nye retningslinjer for organisert trening. Disse er basert på helsemyndighetenes veileder.
Les mer >>
Opprykk til 4.divisjon
Så er det klart at KIF håndball`s damelag er klare for spill i 4. divisjon fra neste sesong!
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Årsmøte i KIF håndball avholdes tirsdag 09.06.2020  kl.18:00 på Hotell Norge.
Les mer >>
Skoleturnering i Kristiansand
KIF J12 Hellemyr slo Høvåg J12 og ble turneringens vinner.
Les mer >>
Gimlehallen lørdag 18.april!
Som tidligere år vil vi også i 2020 arrangere konsert.
Les mer >>
Målvaktstrening
KIF håndball samarbeider med Vipersakademiet og Vipers målvakt Andrea Austmo i et treningsopplegg for håndballkeepere i KIF håndball.
Les mer >>
Select klubbpakken
Klubbtøy til KIF håndball fåes kjøpt hos         
Les mer >>