Nesten 40.000 besøkte kif.no

I april hadde www.kif.no nesten 40.000 besøkende.

- Årsaken til at vi hadde et enormt høyt besøkstall i april var først liveoppdateringen fra kvalifiseringskampene i Trondheim. Dernest kom Aquaramacup i samme måned, hvor mange skulle inn for å se på kampoppsett og resultater, sier klubbleder Hallgeir Oftedal.

Tallet for april endte på 39.100 besøkende.

- Det var for øvrig vært overraskende høye besøkstall helt siden klubbens nye nettside ble lansert i begynnelsen av januar. Noe av årsaken er naturligvis at alle lagene og spillerne finner all vesentlig informasjon på nettsiden. Like viktig er det å ha en side som har jevnlige nyhetsoppdateringer. Det er viktig, sier Oftedal.

Trafikken på Facebooksiden er også bra. Klubben har passert 850 "likes", og 24.000 unike besøkende var innom Facebooksiden i april.

Han legger til at klubbens medlemmer og andre interesserte nå kan følge med på hva somskjer på styremøtene i klubben ved å velge i menuen under "møtereferater".

Bli grasrotgiver!
190 spillere har valgt KIF Håndball som grasrotmottaker i forbindelse med spill i Norsk Tipping. Vi trenger flere !!!
Les mer >>
KIF feirer 100 år
19. januar 2021 er det 100 år siden Kristiansand Idrettsforening ble stiftet. I dag består KIF av to grupper; friidrett og håndball. I begynnelsen drev KIF kun med friidrett, og profilene har vært mange.
Les mer >>
Learn Handball
Skreddersydde treningsplaner for trenere på alle nivåer.
Les mer >>
Støtt KIF håndball
via https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632
Les mer >>
Nyutdannede dommere i Kristiansand
Nå i høst var 6 av våre KIF spillere blant de nyutdannede dommere (Dommer 1) i Kristiansand. 
Les mer >>
Koronavettkurs
Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere.
Les mer >>
KIF Håndball er i gang med historiebok i anledning klubbens 100 års jubileum. Den skal etter planen være ferdig i juni 2021.
Les mer >>
KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Da er sommeren  endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Generøs gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank!
Gjennom de lokale tildelingene av Sparebankstiftelsen SR-Bank prosjektet "FOR ALLE", har KIF håndball fått en generøs gave på 30.000,- fra stiftelsen.
Les mer >>
Nye retningslinjer for håndballtrening
Norges Håndballforbund har utarbeidet nye retningslinjer for organisert trening. Disse er basert på helsemyndighetenes veileder.
Les mer >>
Opprykk til 4.divisjon
Så er det klart at KIF håndball`s damelag er klare for spill i 4. divisjon fra neste sesong!
Les mer >>