KIF Talenter med sølv i NM for Bylag!

De beste J15 spillerne i Agder og Rogaland målte krefter på Hamar i helgen under NM for bylag. Team KIF J15 hadde to representanter med i Anne Linn Eriksen og Merlinda Qorraj. 

De gjorde sakene sine svært bra og Merlinda toppet det hele med 12 mål i semifinalen. Laget tapte finalen mot Oslo, men fikk vist at både Vipers og Sola har talenter i hver sitt område som kan bli fremtidige Eliteseriespillere.

Anne Linn Eriksen som kommer fra Evje og Otra har en fryktet venstrehånd som vårt Team KIF J15 lag får være med å utvikle. Merk dere navnet, for vi har troa på Anne Linn!

Merlinda Qorraj er er talent vi har hatt glede av å ha i KIF rekkene i flere år. Merlinda har et sjeldent talent og når hun tar fram sitt aller beste så klapper også de som støtter motstanderlaget. I helgen var hun igjen en matchvinner for sitt lag og juryen i NM for bylag kåret henne til beste midtback i turneringen og med det en plass på All Star laget. 

Vi gratulerer og gleder oss til å følge disse to jentene og J15 laget vårt på veien videreVi gratulerer også Gutter 15 laget til SørVest som ble nr. 3 i samme turnering. Kommende KIF Senior A spillere kommer forhåpentligvis fra helgens lag. 

Gratulerer gutter!


- skrevet av Tommy Egeli-

Bli med på håndballskolen for deg som går i 1.-7. klasse 
Les mer >>
Lyst til å spille håndball med oss?
Vi har lag i aldersgrupper 6 år til seniorlag – og vi ønsker oss flere medlemmer!
Les mer >>
KIF håndball ønsker alle en riktig fin sommer!
Da er sommeren endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Jubileumsbok KIF 100 ÅR
Med fokus på håndballen!
Les mer >>
Rasmussengruppen blir vår nye sponsor.
Tirsdag 2. april gikk Rasmussengruppen  inn med støtte til KIF Håndball.
Les mer >>
Æresmedlem 2021
På KIF håndballs årsmøte 2021, ble 6 personer velfortjent utnevnt som æresmedlemmer. De alle har gjort og gjør en uvurderlig og fantastisk innsats for klubben, og at de nå har fått utmerkelsen som æresmedlemmer er vel fortjent.
Les mer >>
Quart Cup 2021- avlyst!
Quartcup 2021 er avlyst grunnet korona situasjonen.
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Årsmøte i KIF håndball avholdes onsdag 24.mars kl.18:00, digitalt.
Les mer >>
Bli grasrotgiver!
190 spillere har valgt KIF Håndball som grasrotmottaker i forbindelse med spill i Norsk Tipping. Vi trenger flere !!!
Les mer >>
KIF feirer 100 år
19. januar 2021 er det 100 år siden Kristiansand Idrettsforening ble stiftet. I dag består KIF av to grupper; friidrett og håndball. I begynnelsen drev KIF kun med friidrett, og profilene har vært mange.
Les mer >>
Learn Handball
Skreddersydde treningsplaner for trenere på alle nivåer.
Les mer >>