Norske Talenter-aktuelle Fredrik Moe tryllet håndballaget sitt til seriemester


At det kan lønne seg å ha en tryllekunstner på laget, fikk KIF-herrene i 3. divisjon erfare.


Laget har gått ubeseiret gjennom hele sesongen 2016/17. For ved sesongslutt er fasiten klar: 22 seire på 22 kamper, 188 i målforskjell, nesten 30 mål i snitt per kamp.

Lørdag 8. april ble de nybakte seriemesterne hedret da KIFs 1. divisjonslag spilte siste seriekamp i Gimlehallen.


TRYLLEKUNSTNER. Fredrik Moe (24) kan trylle med både ball og kort. Han er opprinnelig fra Ski og holder på med lærerutdanning ved UiA. 5. mai skal ha i ilden i semifinalen i Norske Talenter på TV2. Foto: Inger M. Witteveen

Magisk

– Vi er en gjeng med masse bra håndballspillere som trener to ganger i uka, forteller tryllekunstner Fredrik Moe, venstrekant for KIFs «uovervinnelige». I Glenn Sties fravær stepper han også inn som kaptein, og kan fortelle om at de er en «homogen gruppe» i begynnelsen av 20-årene, i motsetning til mange av de andre lagene i serien som fyller på med helt unge spillere.


GODE SOM GULL: KIFs nybakte seriemestre ble gjort krus på da klubbens 1. divisjonslag spilte siste seriekamp 8. april i Gimlehallen. Representanter for årets gullgutter, fra venstre: Vegard Kalstad, Fredrik Moe, Stian Nygaard Michaelsen, Sebastian Aabel, Per Øystein Gumpen og Truls Danielsen. Foto: Inger M. Witteveen

Samtidig skisseres et treningsopplegget som ikke akkurat oser av kadaverdisiplin. Det spilles like mye fotball, basketball og andre ballspill som håndball. Men det er kanskje denne litt laidback-holdning som har vært selve suksessformelen.

Moe, som opprinnelig er fra Ski, holder på med lærerutdanning ved UiA. Og når han ikke spiller håndball på fritiden, så tryller han. I vinter har han vært å se på skjermen med sin kortmagi i TV2-satsingen Norske Talenter.

Ikke opprykk

Men noe opprykk blir det altså ikke for KIFs 3. divisjonsherrer, ifølge håndballspilleren/tryllekunstneren. Det har KIF takket nei til på grunn av samarbeidet med Randesund IL, som allerede har et lag i 2. divisjon. Det skal visstnok være duket for hyppig utveksling.

Derfor vil KIFs uovervinnelige mestere kunne herje fritt i samme divisjon også neste år, sikkert til ergrelse for mange motstandere.


DE UOVERVINNELIGE: Ingen over, ingen på siden. 22 seire på 22 kamper. Bildet er tatt etter siste seriekamp. Bak fra venstre: Bjørnar Kallhovd, Steinar Eikeland, Gregory Jaglanian, Glenn Stie, Ørjan Bergstøl, Sebastian Aabel, Jesper Brekke Hansen og Truls Danielsen. Foran fra venstre: Thomas Findal Andersen, Fredrik Moe, Lasse Lem og Øyvind Sommer. Foto: Privat

Men før den tid er det klart for semifinale i Norske Talenter 5. mai for 24-åringen, som håper mange vil stemme på ham og hans magiske kortstokk. Så kan det hende han vil trylle KIF-herrene opp i elite og Vipers til gull.

Skrevet av  

Støtt KIF håndball
via https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632
Les mer >>
Opprykk til 4.divisjon
Så er det klart at KIF håndball`s damelag er klare for spill i 4. divisjon fra neste sesong!
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Årsmøte i KIF håndball avholdes tirsdag 09.06.2020  kl.18:00 på Hotell Norge.
Les mer >>
Skoleturnering i Kristiansand
KIF J12 Hellemyr slo Høvåg J12 og ble turneringens vinner.
Les mer >>
Gimlehallen lørdag 18.april!
Som tidligere år vil vi også i 2020 arrangere konsert.
Les mer >>
Målvaktstrening
KIF håndball samarbeider med Vipersakademiet og Vipers målvakt Andrea Austmo i et treningsopplegg for håndballkeepere i KIF håndball.
Les mer >>
Select klubbpakken
Klubbtøy til KIF håndball fåes kjøpt hos         
Les mer >>
Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år
KIF håndball ønsker alle håndballvenner, sponsorer og støttespillere en en riktig god jul og et godt nytt år!
Les mer >>
     Vil du gi din støtte til KIF HÅNDBALL?  
Les mer >>
Pallplass for KIF J13 i Trollcup 2019
Flere av KIF håndballs alderbestemte lag deltok i turneringen Trollcup 2019
Les mer >>
Vil du støtte KIF håndball uten at det koster deg en eneste krone?
Les mer >>