Grillfest i klubben.


Vel gjennomført grillfest.


412 små og store var samlet på Idda Arena Onsdag 31.mai for å delta på grillfesten i Junioravdelingen for klubbens medlemmer og familie.

IDDA ARENA

Som takk til alle som bidro til klubbens store dugnad i april måned var både store og små, foreldre, søsken og tillitsvalgte invitert til grillfesten på Idda Arena .

Ved grillen stod foreldre til Jenter 13 laget og grillet til de oppmøtte, 400 hamburgere og 350 pølser var på grillen. Noen hjalp til med å kutte salat , serverte og ryddet. Det bidro til at vi unngikk milevis med kø for å få mat i år.

Grillfesten ble avsluttet med en showkamp mellom KIF`s J16 lag og Junioravdelingens 10 sporty trenere. Kampen endte med 19-22 til jentene.

Det ble også delt ut medaljer til de yngre som var med i Aktivitetserien denne sesongen og T-skjorter/Plakett til avdelingsvinnere J12 og J13 for sesong 16/17.

Takk til alle som stilte og bidro til en vellykket fest.              

Bli grasrotgiver!
190 spillere har valgt KIF Håndball som grasrotmottaker i forbindelse med spill i Norsk Tipping. Vi trenger flere !!!
Les mer >>
KIF feirer 100 år
19. januar 2021 er det 100 år siden Kristiansand Idrettsforening ble stiftet. I dag består KIF av to grupper; friidrett og håndball. I begynnelsen drev KIF kun med friidrett, og profilene har vært mange.
Les mer >>
Learn Handball
Skreddersydde treningsplaner for trenere på alle nivåer.
Les mer >>
Støtt KIF håndball
via https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632
Les mer >>
Nyutdannede dommere i Kristiansand
Nå i høst var 6 av våre KIF spillere blant de nyutdannede dommere (Dommer 1) i Kristiansand. 
Les mer >>
Koronavettkurs
Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere.
Les mer >>
KIF Håndball er i gang med historiebok i anledning klubbens 100 års jubileum. Den skal etter planen være ferdig i juni 2021.
Les mer >>
KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Da er sommeren  endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Generøs gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank!
Gjennom de lokale tildelingene av Sparebankstiftelsen SR-Bank prosjektet "FOR ALLE", har KIF håndball fått en generøs gave på 30.000,- fra stiftelsen.
Les mer >>
Nye retningslinjer for håndballtrening
Norges Håndballforbund har utarbeidet nye retningslinjer for organisert trening. Disse er basert på helsemyndighetenes veileder.
Les mer >>
Opprykk til 4.divisjon
Så er det klart at KIF håndball`s damelag er klare for spill i 4. divisjon fra neste sesong!
Les mer >>