Lanserer ny portal

KIF i ny digital drakt

I dag lanserer KIF sin nye digitale portal, tilpasset nett, mobil og nettbrett. - Et godt skritt i riktig retning, sier hovedstyreleder Christian Abrahamsen.

KRISTIANSAND

- Vi hadde et behov for å friske opp vår gamle nettside.  Samtidig måtte vi naturlig nok tilpasse oss den digitale utvikling og utforme en ny nettløsning tilpasset brukerne. Og vi vet at stadig flere bruker mobilen som informasjonskanal. Derfor måtte en ny digital løsning for KIF være brukervennlig i forhold til mobil og nettbrett. Den tilpasningen er gjort, og vi synes den sånn sett er bra og vellykket, tilføyer Abrahamsen.

Det er det kristiansandbaserte firmaet Fundamentet som har stått for utformingen og tilpasningen.

- En ny digital plattform for KIF skaper nødvendigvis utfordringer for oss. Etterhvert er det meningen at det enkelte medlem skal kunne lage sin egen peersonlige profil på vår nettside. Samtidig skal alle som er opptatt av KIF, klubben og de forskjellige aktivitetene knyttet til lagene finne all den nødvendige informasjon som trenges, sier hovedstyrelederen.

- Men ha tålmodighet med oss. Det tar en viss tid å få alt på plass, og mye av dette skal gjøres av frivillige, som allerede har mye å stelle med, men som har tatt den utfordringen nye nettsider gir med stor entusiasme, fremholder Abrahamsen.

Vil du lese mer om utviklingen av bruk av sosiale medier. Her er en liten oversikt >>


Bli grasrotgiver!
190 spillere har valgt KIF Håndball som grasrotmottaker i forbindelse med spill i Norsk Tipping. Vi trenger flere !!!
Les mer >>
KIF feirer 100 år
19. januar 2021 er det 100 år siden Kristiansand Idrettsforening ble stiftet. I dag består KIF av to grupper; friidrett og håndball. I begynnelsen drev KIF kun med friidrett, og profilene har vært mange.
Les mer >>
Learn Handball
Skreddersydde treningsplaner for trenere på alle nivåer.
Les mer >>
Støtt KIF håndball
via https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632
Les mer >>
Nyutdannede dommere i Kristiansand
Nå i høst var 6 av våre KIF spillere blant de nyutdannede dommere (Dommer 1) i Kristiansand. 
Les mer >>
Koronavettkurs
Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere.
Les mer >>
KIF Håndball er i gang med historiebok i anledning klubbens 100 års jubileum. Den skal etter planen være ferdig i juni 2021.
Les mer >>
KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Da er sommeren  endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Generøs gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank!
Gjennom de lokale tildelingene av Sparebankstiftelsen SR-Bank prosjektet "FOR ALLE", har KIF håndball fått en generøs gave på 30.000,- fra stiftelsen.
Les mer >>
Nye retningslinjer for håndballtrening
Norges Håndballforbund har utarbeidet nye retningslinjer for organisert trening. Disse er basert på helsemyndighetenes veileder.
Les mer >>
Opprykk til 4.divisjon
Så er det klart at KIF håndball`s damelag er klare for spill i 4. divisjon fra neste sesong!
Les mer >>