Etterlyser mer handling


Bakspiller Øyvind Frigstad er klar på at noe må gjøres i hele KIF skal oppholdet i 2. divisjon bli kortvarig og han selv teller litt på knappene på om han blir med laget ned kommende sesong.Øyvind Frigstad depper sammen med lagkameratene etter at nedrykket er et faktum - Foto: Alf Otto Fagermo

– Det er veldig usikkert, må sjekke an bostatus, har jo samboer her og sånn med tanke på videre satsning på håndball. Det kommer sikkert til å skje noe de nærmeste månedene, om det blir noen nye klubber eller. Noe må skje i klubben iallfall, noen må gi oss optimismen tilbake for at vi skal trene hver eneste dag, men det er selvfølgelig veldig vanskelig å svare på det. For nå er jeg veldig skuffet, sier Frigstad til KRS247 etter at tapet for Haslum var et faktum.

Rotete sesong
Kristiansand IF har hatt en sesong som har vært veldig variabel og inneholdt det meste av både sportslige og utenomsportslige ting. De startet med et helt annet trenerapparat enn de sluttet med, og de har slitt med mye skader. Men det har også vært flere ting som ikke har vært helt opptil hva en klubb med eliteserieambisjoner bør ha.

Mangel på skikkelige treningsøkter
– Vi trenger en bred stall som har lyst til å satse og komme på hver trening. I år har det vært litt sånn at folk kommer og går litt, og det har ikke blitt satt strenge nok krav til treningsmengde og treningskvalitet, og hvem som kommer og ikke kommer. Sånn er det jo når det er veldig få som har betalt, så da må folk prioritere jobb og studier og sånn og da er det også vanskelig å trene så mye som vi burde gjøre for å bli et topplag.

Langt unna målsetning
For hvis vi har ambisjoner om å bli et topplag, så må vi trene mer og bedre enn det vi gjør nå. Vi er på vei da, vi har jo et mål som selvfølgelig er mulig å oppnå, men akkurat nå trener vi ikke godt nok for å kunne nå det målet. Vi trenger noe som skal skje. Men vi vet jo at det er veldig flinke folk som jobber for klubben, som vet hva som skal til for å satse, men noe må gjøres. Vi snakker for mye, vi handler for lite, konstaterer Øyvind Frigstad.

https://soundcloud.com/radiosor/kif-rykker-ned-oyvind-frigstad-oppsummerer-sesong-og-etterlyser-handling-etter-nedrykk

Ikke forberedt på nedrykket
– Vi har ikke hatt noe «plan B», vi har kun hatt «plan A», og det var å overleve i 1. divisjon. Så nå blir det å ta påskeferie også blir det å sette oss ned de første dagene etter påske og lage en strategi for hva som skjer fremover, sier trener Svenn-Erik Medhus.

https://soundcloud.com/radiosor/kif-rykker-ned-svenn-erik-medhus-etter-kampen-mot-haslum


KIF-trener Svenn-Erik Medhus (Foto: Alf Otto Fagermo)

Kompleks grunn til situasjonen
– Først og fremst er det forferdelig mye skader hvor vi mistet egentlig strek, alle backer og keeper på en gang, også ble det mange tap på rad og litt misting av selvtillit. Så ble det vondt for Tihomir som var trener her alene å få de opp i nivå og da måtte vi inn med nye kluter. Ikke fordi Tihomir var dårlig, men at det trengtes nytt blod, sier trener Preben Jensen.

Det er fire avdelinger i 2. divisjon og KIF havner trolig i avdeling 3 som i år har bestått av blant andre Randesund, Kragerø, Urædd, Tjølling i tillegg til Viking 2, ØIF Arendal 2, Nærbø 2, Sandnes 2 og Stavanger.


AV:  


I KIF Håndball tar vi alkovett på alvor
Alle foreldre skal være trygge på at de kan sende barna på trening eller overnattingstur med idrettslaget uten å være bekymret for voksnes alkoholbruk.
Les mer >>
Keepertrening for 9-15 åringer
Torsdag 8.november startet KIF håndballs første Keepertrening for spillere i alder 9-15 år.
Les mer >>
KIF håndball - SIF håndball
Ny hjemmekamp på Idda Lørdag 03.11.18 kl. 16:00.
Les mer >>
KIF-seier i tøft byderby
KIF Håndball vant en tett kamp mot Randesund 29-27.
Les mer >>
Neste hjemmekamp!
Onsdag 03.10.2018 kl. 20:00 på Idda Arena.
Les mer >>
Spillerutvikling i Junioravdelingen
Spillerutviklingen er i gang for sesongen 18/19. 46 spillere i alder 12 - 14 år deltok på første treningen for sesongen.
Les mer >>
Klubbdager hos Intersport Skippergata.     VELKOMMEN TIL KLUBBDAGER!
Les mer >>
Vil du spille håndball i KIF?
Vi har håndball trening for deg som er født 2012 og blir 6 år høsten 2018!
Les mer >>
Vinner Kapercup 2018
I helgen var det Kapercup i regi av Farsund IL.  KIF jenter 2006 (J12) deltok for andre gang.
Les mer >>
Vil du spille håndball i KIF?
Vi har håndball trening for deg som er nybegynner/ 6 år høsten 2018 
Les mer >>
KIF J13 vant A-finalen i Quart Cup
Under helgas Quart cup gikk begge KIF J13 lagene finalen. Igjen!
Les mer >>
Vinnere av Umbro Cup 2018
Begge lag til KIF J13 gikk helt til topps i Umbro cupen 2018!
Les mer >>
Gutter
Jenter
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12