KIF-seier i tøft byderby


KIF Håndball vant en tett kamp mot Randesund 29-27.

KRISTIANSAND: Det var duket for lokaloppgjør i Idda Arena sent onsdag kveld. Igjen strømmet publikum til for å fylle hallen, og viser at god herrehåndball, ja det vil de ha!

På en kveld der 1 divisjonslaget Sola hadde beseiret tittelgrossisten Larvik HK i damenes cup, var det noe i luften av muligheter også for RIL-herrene.

Anført av en meget god Simen Neset i mål, var det RIL som gikk til pause med en overraskende tomålsledelse. Trenerveteranen Kjetil Tveit hadde hentet inn ekstra rutine til kveldens kamp, i Aleksander Sundby som scoret åtte mål, og rutinerte Eirik Egeland som sydde sammen RIL-forsvaret på en god måte. Sammen med resten av RIL, med blant annet flere fra fjorårets KIF-lag, klarte de å gi KIF-herrene en kamp om poengene.


Aleksander Sundby til venstre og Sindre Sørlie til høyre. Begge to var fremtredende for Randesund, og begge eks-KIF-spillere.
 Finn Sverre Lislevand


Med svak uttelling på sjansene i lange perioder, lå det en forventning i luften om storseier til hjemmelaget og mulighet for flere bytter da KIF skjøt seg til 21-18-ledelse.

Det skjedde ikke, og spenningen vedvarte. I fasen der RIL så ut til at en timeout hadde passet godt på flere måter, hentet de fram en enorm vilje til å holde følge helt inn.

KIF-strategen Mathias Christiansen ble godt passet på gjennom hele kampen, men da det dro seg til, noterte han seg for et svært viktig mål.

Vingene Holstad og Lislevand viste til tider gode avsluttningsferdigheter, og noterte seg for viktige mål, sammen med storscorer Sebastian Schultz Hansen.


Adin Sehovic i mål, Nicolai Jensen(KIF) helt til høyre, Kristian Larsen(KIF) som dytter, Sindre Sørlie(RIL) som blir dyttet, Mathias Christiansen(KIF) liggende, og Jens Justnes(RIL) i bak kant. Dommer Carina Pettersen følger med.
 Finn Sverre Lislevand


De var likevel trøkket i forsvarspillet, anført av en heltent Kristian Larsen, som tente KIF i 2. omgang. Kristian skulker ikke en trening eller et måltid, og det fikk backene til RIL merke utover i kampen.

Oppgjøret endte med KIF-seier, og med det fortsatt tabelledelse.

Kommende bortekamp er 14. oktober mot tabelltoer Herkules, mens kommende hjemmekamp er 3. november.

Takk for fremmøte til alle 250 som kom, vi gleder oss til fortsettelsen!KAMPFAKTA

KIF Håndball-Randesund IL

2. divisjon menn avd. 3

Idda Arena, 250 tilskuere

Mål KIF Håndball: Erlend Årstein Hansen 3, Jon Robertsen 5, Mathias Christiansen 1, Eric Nicolay Jensen 2, Christoffer Ryder Lislevand 5, Bendik Holstad 6, Kristian Malerød Larsen 1, Sebastian Schultz Hansen 3.

Mål Randesund IL: Aleksander Sundby 8, Jens Justnæs 3, Tobias Holsen Tveit 1, Erik Sørensen 2, Sindre Rosseland Sørli 6, Johannes Jåsund 3, Kristoffer Andre Hornnes 2, Christian Vinorum Aanestad 1.

Dommere: Carina Pettersen og Charlotte Husomanovic

Utvisninger: KIF Håndball 4x2 min, Randesund IL 3x2 min 


KIF håndball - SIF håndball
Ny hjemmekamp på Idda Lørdag 03.11.18 kl. 16:00.
Les mer >>
KIF-seier i tøft byderby
KIF Håndball vant en tett kamp mot Randesund 29-27.
Les mer >>
Neste hjemmekamp!
Onsdag 03.10.2018 kl. 20:00 på Idda Arena.
Les mer >>
Øyvind og Robin har tent en gnist i KIF
Etter to sterke borteseire, tar KIF imot Viking i seriens første hjemmekamp søndag.
Les mer >>
Ny overbevisende KIF-seier
KIF vant 35-23 borte mot Kragerø og gleder seg stort til sesongens første seriekamp på hjemmebane.
Les mer >>
Sesongens første hjemmekamp i serien
Søndag 30.09.2018 kl.13:00 i Gimlehallen
Les mer >>
KIF-seier mot opprykksfavoritt
KIF Håndball knallet til med 28-23-seier i seriepremieren mot Haugaland.
Les mer >>
Spillerutvikling i Junioravdelingen
Spillerutviklingen er i gang for sesongen 18/19. 46 spillere i alder 12 - 14 år deltok på første treningen for sesongen.
Les mer >>
3.runde i NM herrer
KIF håndball tar imot ØIF Arendal til 3.runde av cupen!
Les mer >>
Klubbdager hos Intersport Skippergata.     VELKOMMEN TIL KLUBBDAGER!
Les mer >>
Oppkjøring i samarbeid med Viking
KIF håndball har etter opplegg fra vår nye trener Robin Rosander Haugsgjerd hatt oppkjøring sammen med Viking Håndball i Kristiansand og Vendsyssel i Danmark. Under her kan dere lese hva vikings trener Joar Gjerde sier om samarbeidet. 
Les mer >>
Vil du spille håndball i KIF?
Vi har håndball trening for deg som er født 2012 og blir 6 år høsten 2018!
Les mer >>