KIF-seier i tøft byderby


KIF Håndball vant en tett kamp mot Randesund 29-27.

KRISTIANSAND: Det var duket for lokaloppgjør i Idda Arena sent onsdag kveld. Igjen strømmet publikum til for å fylle hallen, og viser at god herrehåndball, ja det vil de ha!

På en kveld der 1 divisjonslaget Sola hadde beseiret tittelgrossisten Larvik HK i damenes cup, var det noe i luften av muligheter også for RIL-herrene.

Anført av en meget god Simen Neset i mål, var det RIL som gikk til pause med en overraskende tomålsledelse. Trenerveteranen Kjetil Tveit hadde hentet inn ekstra rutine til kveldens kamp, i Aleksander Sundby som scoret åtte mål, og rutinerte Eirik Egeland som sydde sammen RIL-forsvaret på en god måte. Sammen med resten av RIL, med blant annet flere fra fjorårets KIF-lag, klarte de å gi KIF-herrene en kamp om poengene.


Aleksander Sundby til venstre og Sindre Sørlie til høyre. Begge to var fremtredende for Randesund, og begge eks-KIF-spillere.
 Finn Sverre Lislevand


Med svak uttelling på sjansene i lange perioder, lå det en forventning i luften om storseier til hjemmelaget og mulighet for flere bytter da KIF skjøt seg til 21-18-ledelse.

Det skjedde ikke, og spenningen vedvarte. I fasen der RIL så ut til at en timeout hadde passet godt på flere måter, hentet de fram en enorm vilje til å holde følge helt inn.

KIF-strategen Mathias Christiansen ble godt passet på gjennom hele kampen, men da det dro seg til, noterte han seg for et svært viktig mål.

Vingene Holstad og Lislevand viste til tider gode avsluttningsferdigheter, og noterte seg for viktige mål, sammen med storscorer Sebastian Schultz Hansen.


Adin Sehovic i mål, Nicolai Jensen(KIF) helt til høyre, Kristian Larsen(KIF) som dytter, Sindre Sørlie(RIL) som blir dyttet, Mathias Christiansen(KIF) liggende, og Jens Justnes(RIL) i bak kant. Dommer Carina Pettersen følger med.
 Finn Sverre Lislevand


De var likevel trøkket i forsvarspillet, anført av en heltent Kristian Larsen, som tente KIF i 2. omgang. Kristian skulker ikke en trening eller et måltid, og det fikk backene til RIL merke utover i kampen.

Oppgjøret endte med KIF-seier, og med det fortsatt tabelledelse.

Kommende bortekamp er 14. oktober mot tabelltoer Herkules, mens kommende hjemmekamp er 3. november.

Takk for fremmøte til alle 250 som kom, vi gleder oss til fortsettelsen!KAMPFAKTA

KIF Håndball-Randesund IL

2. divisjon menn avd. 3

Idda Arena, 250 tilskuere

Mål KIF Håndball: Erlend Årstein Hansen 3, Jon Robertsen 5, Mathias Christiansen 1, Eric Nicolay Jensen 2, Christoffer Ryder Lislevand 5, Bendik Holstad 6, Kristian Malerød Larsen 1, Sebastian Schultz Hansen 3.

Mål Randesund IL: Aleksander Sundby 8, Jens Justnæs 3, Tobias Holsen Tveit 1, Erik Sørensen 2, Sindre Rosseland Sørli 6, Johannes Jåsund 3, Kristoffer Andre Hornnes 2, Christian Vinorum Aanestad 1.

Dommere: Carina Pettersen og Charlotte Husomanovic

Utvisninger: KIF Håndball 4x2 min, Randesund IL 3x2 min 


Sommeren banker nå på døren
og vi nyter at det endelig blir litt varmere. KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Les mer >>
Opprykk neste sesong
1.divisjon på denne gjengen sesong 19/20
Les mer >>
Quartcup
Påmeldingsfristen har gått ut og påmeldingen er stengt. Vi har nå fantastiske 326 påmeldte lag!!!
Les mer >>
Prioriterer håndball foran russefeiring
Markus Nilsen er russ nå i vår, men det er ikke det som opptar ham mest. Drømmen er opprykk til 1. divisjon med KIF og å bli tatt ut til U-VM i Makedonia.
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Det innkalles til ordinært årsmøte Tirsdag 12.mars kl.19:00 på Idda Arena, Mediarommet i andre etasje. 
Les mer >>
Kom innom oss på et kundemøte og "tjen" penger til klubben
Les mer >>
Ny storsatsing i Kristiansand
Mosvold vil hente hjem Tyskland-proff for å skape topplag.
Les mer >>
Nå lever opprykksdrømmen for KIF
Serieleder KIF Håndball har vunnet ti av sine elleve første kamper i 2. divisjon. Spillerne er opprykkslystne, men tar ikke lett på oppgaven.
Les mer >>
KIF reiste seg etter marerittstart
KIF lå under 3-9 mot ØIF Arendal Elite 2, men vant kampen 30-22.
Les mer >>
KIF jakter sin tiende seier
Serieleder KIF Håndball spiller for sin tiende seier på 11 forsøk når ØIF Arendals rekruttlag gjester Gimlehallen lørdag.
Les mer >>
Til alle Håndball venner!
Velkommen til håndball dag i Gimlehallen
Les mer >>
KIF-toppscorer med 14 mål mot Øyestad
Mathias Christiansen var toneangivende da serieleder KIF Håndball vant 34–28 hjemme mot Øyestad.
Les mer >>
Herrer
Damer
1.div
5. div