KIF-seier i tøft byderby


KIF Håndball vant en tett kamp mot Randesund 29-27.

KRISTIANSAND: Det var duket for lokaloppgjør i Idda Arena sent onsdag kveld. Igjen strømmet publikum til for å fylle hallen, og viser at god herrehåndball, ja det vil de ha!

På en kveld der 1 divisjonslaget Sola hadde beseiret tittelgrossisten Larvik HK i damenes cup, var det noe i luften av muligheter også for RIL-herrene.

Anført av en meget god Simen Neset i mål, var det RIL som gikk til pause med en overraskende tomålsledelse. Trenerveteranen Kjetil Tveit hadde hentet inn ekstra rutine til kveldens kamp, i Aleksander Sundby som scoret åtte mål, og rutinerte Eirik Egeland som sydde sammen RIL-forsvaret på en god måte. Sammen med resten av RIL, med blant annet flere fra fjorårets KIF-lag, klarte de å gi KIF-herrene en kamp om poengene.


Aleksander Sundby til venstre og Sindre Sørlie til høyre. Begge to var fremtredende for Randesund, og begge eks-KIF-spillere.
 Finn Sverre Lislevand


Med svak uttelling på sjansene i lange perioder, lå det en forventning i luften om storseier til hjemmelaget og mulighet for flere bytter da KIF skjøt seg til 21-18-ledelse.

Det skjedde ikke, og spenningen vedvarte. I fasen der RIL så ut til at en timeout hadde passet godt på flere måter, hentet de fram en enorm vilje til å holde følge helt inn.

KIF-strategen Mathias Christiansen ble godt passet på gjennom hele kampen, men da det dro seg til, noterte han seg for et svært viktig mål.

Vingene Holstad og Lislevand viste til tider gode avsluttningsferdigheter, og noterte seg for viktige mål, sammen med storscorer Sebastian Schultz Hansen.


Adin Sehovic i mål, Nicolai Jensen(KIF) helt til høyre, Kristian Larsen(KIF) som dytter, Sindre Sørlie(RIL) som blir dyttet, Mathias Christiansen(KIF) liggende, og Jens Justnes(RIL) i bak kant. Dommer Carina Pettersen følger med.
 Finn Sverre Lislevand


De var likevel trøkket i forsvarspillet, anført av en heltent Kristian Larsen, som tente KIF i 2. omgang. Kristian skulker ikke en trening eller et måltid, og det fikk backene til RIL merke utover i kampen.

Oppgjøret endte med KIF-seier, og med det fortsatt tabelledelse.

Kommende bortekamp er 14. oktober mot tabelltoer Herkules, mens kommende hjemmekamp er 3. november.

Takk for fremmøte til alle 250 som kom, vi gleder oss til fortsettelsen!KAMPFAKTA

KIF Håndball-Randesund IL

2. divisjon menn avd. 3

Idda Arena, 250 tilskuere

Mål KIF Håndball: Erlend Årstein Hansen 3, Jon Robertsen 5, Mathias Christiansen 1, Eric Nicolay Jensen 2, Christoffer Ryder Lislevand 5, Bendik Holstad 6, Kristian Malerød Larsen 1, Sebastian Schultz Hansen 3.

Mål Randesund IL: Aleksander Sundby 8, Jens Justnæs 3, Tobias Holsen Tveit 1, Erik Sørensen 2, Sindre Rosseland Sørli 6, Johannes Jåsund 3, Kristoffer Andre Hornnes 2, Christian Vinorum Aanestad 1.

Dommere: Carina Pettersen og Charlotte Husomanovic

Utvisninger: KIF Håndball 4x2 min, Randesund IL 3x2 min 


Borgertoget 17.mai
KIF håndball sine juniorspillere stilte mannsterke for å vise mangfoldet i klubben KIF håndball. Spillerene lagde show og underholdt  mange av de oppmøtte som stod langs veien.
Les mer >>
Grillfest i KIF håndball
Les mer >>
Quartcup
Påmeldingsfristen har gått ut og påmeldingen er stengt. Vi har nå fantastiske 326 påmeldte lag!!!
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Det innkalles til ordinært årsmøte Tirsdag 12.mars kl.19:00 på Idda Arena, Mediarommet i andre etasje. 
Les mer >>
Kom innom oss på et kundemøte og "tjen" penger til klubben
Les mer >>
Rema 1000 Håndballkolen
KIF håndball skal i vinterferien 2019 (18-20 februar) arrangere Rema 1000 håndballskole for  barn mellom 6-12 år. 
Les mer >>
Til alle Håndball venner!
Velkommen til håndball dag i Gimlehallen
Les mer >>
I KIF Håndball tar vi alkovett på alvor
Alle foreldre skal være trygge på at de kan sende barna på trening eller overnattingstur med idrettslaget uten å være bekymret for voksnes alkoholbruk.
Les mer >>
Keepertrening for 9-15 åringer
Torsdag 8.november startet KIF håndballs første Keepertrening for spillere i alder 9-15 år.
Les mer >>
KIF håndball - SIF håndball
Ny hjemmekamp på Idda Lørdag 03.11.18 kl. 16:00.
Les mer >>
Neste hjemmekamp!
Onsdag 03.10.2018 kl. 20:00 på Idda Arena.
Les mer >>
Gutter
Jenter
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12