Reisereglement

KIF har et eget reisereglement.

        

        Det presiseres at lagene hører inn under klubbens drift og ansvar. 

        Det er klubbens ansvar og rett å ev. sette begrensninger for deltakelse i turneringer, og å etterse at ikke omkostninger og finansiering av turneringens deltakelse bryter med de verdier klubben ønsker å stå for. Gjeldene reiseinstruks er grunnleggende og skal følges.

               Reisereglementet finner du her >>

        Ved ønske om deltakelse i treningsleir eller turneringer utenfor Norge skal klubben  være orientert.  Ønsker laget å delta på treningsleir eller turnering utenfor Skandinavia (utenom fellesturneringer) skal dette godkjennes av styret før planleggingen igangsettes. 

         Klubben anbefaler ikke deltagelse i turneringer og treningsopphold utenfor Skandinavia før G/J 15. Dette for at spillerne skal ha noe å se frem til, og det vil bli vanskelig å ha noen stigning i forventningene. Skulle slikt opphold likevel gjennomføres er det under forutsetning av antall medreisende voksne økes med 2 ekstra.

       -   Økonomi ved turnering og treningsopphold: Reise og opphold skal arrangeres etter prinsippet fellesøkonomi. Egenandel skal ikke overstige kr 1.000- 1500.  Øvrige kostnader skal dekkes av felleskapets inntektsbringende aktivitet.

       -Ved spesielt kostnadskrevende reiser og opphold må alle foreldrene gi sitt samtykke til deltakelse i «dugnadsarbeidet». Det skal tas hensyn til at enkelte familier ikke har like gode forutsetninger både når det gjelder dugnadsinnsats og økonomi.


KIF Jenter 12 vant Våg Cup 2019
Etter 4 solid seiere i puljen med 13-3 over Fløy, 13-5 over Sunde IL-1, 12-5 over Hinna HK-2 og 13-6 over Stavanger IF-1, gikk jentene direkte til semifinale.
Les mer >>
Vinner av A-finale i Hummel cup 2019
KIF J12 Hellemyr gikk til topps i Hummelcup med seier 12-10 over Lund Håndball i en triller av en finale.
Les mer >>
Vel gjennomført grillfest
270 små og stor var samlet på Idda Arena Onsdag 22.mai for å delta på grillfesten for klubbens medlemmer og familie.
Les mer >>
Borgertoget 17.mai
KIF håndball sine juniorspillere stilte mannsterke for å vise mangfoldet i klubben KIF håndball. Spillerene lagde show og underholdt  mange av de oppmøtte som stod langs veien.
Les mer >>
Opprykk neste sesong
1.divisjon på denne gjengen sesong 19/20
Les mer >>
Quartcup
Påmeldingsfristen har gått ut og påmeldingen er stengt. Vi har nå fantastiske 326 påmeldte lag!!!
Les mer >>
Prioriterer håndball foran russefeiring
Markus Nilsen er russ nå i vår, men det er ikke det som opptar ham mest. Drømmen er opprykk til 1. divisjon med KIF og å bli tatt ut til U-VM i Makedonia.
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Det innkalles til ordinært årsmøte Tirsdag 12.mars kl.19:00 på Idda Arena, Mediarommet i andre etasje. 
Les mer >>
Kom innom oss på et kundemøte og "tjen" penger til klubben
Les mer >>
Vidar Villa til Quart Cup
Vidar Villa har raskt blitt en av norges største norskspråklige artister, med over 30 millioner streams i sitt debutår 2017.
Les mer >>
God Jul!
KIF håndball ønsker alle håndballvenner, sponsorer og støttespillere en en riktig god jul og et godt nytt år!
Les mer >>