Hamret inn mål i ny KIF-seier


Sebastian Schultz Hansen, Bendik Holstad og Mathias Christiansen scoret seks mål hver i KIF Håndballs 26-20-seier over Urædd.PORSGRUNN: Den gamle storklubben Urædd begynner å røre på seg igjen, og klubben hvor kjente KIF-ere, Morten Daland og Jan Arvid Nilsen herjet i glansdagene sammen med bla Bent Svele, har noe spennende på gang igjen. Det jobbes godt i yngre rekker, og det vil ikke overraske mange om Urædd lykkes på veien videre.

Det var et hjemmelag med batteriene fulladet av energi som entret banen i søndagens kamp mot serieleder KIF. De kom fra en sterk seier i lokaloppgjøret mot opprykksjagende Herkules sist og var lystne på en skrell.


KAMPFAKTA

Urædd-KIF Håndball 20–26 (10–13)

KIFs lag: Erlend Årstein Hansen 3, Jon Robertsen 1, Mathias Christiansen 6, Eric Nicolay Jensen 2, Christoffer Ryder Lislevand 1, Bendik Holstad 6, Sebastian Schultz Hansen 6, Jostein Pedersen 1, Jesper Brekke Hansen, Adin Sehovic, Markus Nilsen, Kristian Malerød Larsen, Frederik Sorth Petersen og Stian Nygaard Michaelsen.

Toppscorer Urædd: Sindre Svines, 4 mål.

Dommere: Trond Vingebaken og Per Steinar Kvivesen

Utvisninger: Urædd 4x2 min, KIF 3x2 min.


Skulle Urædd være et «bananskall» å miste fremdrift på også for KIF-guttene?

Lagets rutinerte trener, Eskil Berg Andreassen hadde planen klar, og laget gikk rett i ledelse anført av en Sindre Svines i form, og hjemmepublikummet fikk smaken av mer enn husets vafler fra kampstart.

Robin Haugsgjerd justerte KIF-aget og satte et høyere press på Urædd sine backer etter hvert, og da ble det tøft for vertene.

Det var mer muskler i KIF og for nevnte Svines som yppet seg lenge, så gjorde det etter hvert vondt å komme inn i kloa til spillere som Kristian Larsen i bortelagets forsvar.

Man satt med følelsen av at KIF skulle punktere kampen etter å ha gått i en femmålsledelse, men det ble med 13-10 sifre i hver omgang, og med det en viktig 26-20 seier.

Dermed beholder KIF ledelsen i 2. divisjon avdeling 3, nå med 16 poeng på ni kamper. ØIF Arendal Elite 2 er nummer fem med åtte poeng og Randesund er nummer ti med fire poeng.


Skrevet av Tommy Egeli KIF HÅNDBALL


Opprykk neste sesong
1.divisjon på denne gjengen sesong 19/20
Les mer >>
Quartcup
Påmeldingsfristen har gått ut og påmeldingen er stengt. Vi har nå fantastiske 326 påmeldte lag!!!
Les mer >>
Prioriterer håndball foran russefeiring
Markus Nilsen er russ nå i vår, men det er ikke det som opptar ham mest. Drømmen er opprykk til 1. divisjon med KIF og å bli tatt ut til U-VM i Makedonia.
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Det innkalles til ordinært årsmøte Tirsdag 12.mars kl.19:00 på Idda Arena, Mediarommet i andre etasje. 
Les mer >>
Kom innom oss på et kundemøte og "tjen" penger til klubben
Les mer >>
Ny storsatsing i Kristiansand
Mosvold vil hente hjem Tyskland-proff for å skape topplag.
Les mer >>
Nå lever opprykksdrømmen for KIF
Serieleder KIF Håndball har vunnet ti av sine elleve første kamper i 2. divisjon. Spillerne er opprykkslystne, men tar ikke lett på oppgaven.
Les mer >>
KIF reiste seg etter marerittstart
KIF lå under 3-9 mot ØIF Arendal Elite 2, men vant kampen 30-22.
Les mer >>
KIF jakter sin tiende seier
Serieleder KIF Håndball spiller for sin tiende seier på 11 forsøk når ØIF Arendals rekruttlag gjester Gimlehallen lørdag.
Les mer >>
Til alle Håndball venner!
Velkommen til håndball dag i Gimlehallen
Les mer >>
KIF-toppscorer med 14 mål mot Øyestad
Mathias Christiansen var toneangivende da serieleder KIF Håndball vant 34–28 hjemme mot Øyestad.
Les mer >>
Kommende hjemmekamp
KIF håndball -  ØIF Arendal Onsdag 02.12 kl.20:00
Les mer >>
Herrer
Damer
2. div
5. div