Støtt KIF håndball

Grunnet Korona-pandemien måtte vi dessverre har vært nødt til avlyse Quart Cup 2020. Vi synes dette er trist med tanke på at vi ikke fikk gjennomført et sportslig arrangement som mange barn hadde gledet seg til, samtidig som vi gikk glipp av klubbens hovedinntekt .

Det er ennå mye usikkerhet rundt Korona-pandemien. Den har satt en stopper for all aktivitet i klubben i flere uker, men heldigvis har lagene nå kommet i gang med treninger under strenge retningslinjer. Når den normale aktiviteten er tilbake er det ingen som vet, mye tyder på at vi tidligst til høsten igjen kan konkurrere og trene som normalt. Quart Cupen, kamper, kiosk og andre inntekstsbringende aktiviteter utsettes og avlyses og idretten som resten av arbeidslivet blør økonomisk. Derfor trenger vi ditt bidrag.

På https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632 kan alle gå inn å sende bidrag, både private og næringsliv – Givere får skattefradrag!

For å komme direkte til KIF håndballs sin side kan dere følge denne linken: https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632

På forhånd tusen takk for alle bidrag, vi lover at vi skal jobbe knallhardt for å fortsette å være en trygg og god medspiller for våre medlemmer og nærmiljøet også i fremtiden.KIF Håndball er i gang med historiebok i anledning klubbens 100 års jubileum. Den skal etter planen være ferdig i juni 2021.
Les mer >>
KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Da er sommeren  endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Generøs gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank!
Gjennom de lokale tildelingene av Sparebankstiftelsen SR-Bank prosjektet "FOR ALLE", har KIF håndball fått en generøs gave på 30.000,- fra stiftelsen.
Les mer >>
Nye retningslinjer for håndballtrening
Norges Håndballforbund har utarbeidet nye retningslinjer for organisert trening. Disse er basert på helsemyndighetenes veileder.
Les mer >>
Opprykk til 4.divisjon
Så er det klart at KIF håndball`s damelag er klare for spill i 4. divisjon fra neste sesong!
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Årsmøte i KIF håndball avholdes tirsdag 09.06.2020  kl.18:00 på Hotell Norge.
Les mer >>
Skoleturnering i Kristiansand
KIF J12 Hellemyr slo Høvåg J12 og ble turneringens vinner.
Les mer >>
Gimlehallen lørdag 18.april!
Som tidligere år vil vi også i 2020 arrangere konsert.
Les mer >>
Målvaktstrening
KIF håndball samarbeider med Vipersakademiet og Vipers målvakt Andrea Austmo i et treningsopplegg for håndballkeepere i KIF håndball.
Les mer >>
Select klubbpakken
Klubbtøy til KIF håndball fåes kjøpt hos         
Les mer >>