Støtt KIF håndball

Grunnet Korona-pandemien måtte vi dessverre har vært nødt til avlyse Quart Cup 2020. Vi synes dette er trist med tanke på at vi ikke fikk gjennomført et sportslig arrangement som mange barn hadde gledet seg til, samtidig som vi gikk glipp av klubbens hovedinntekt .

Det er ennå mye usikkerhet rundt Korona-pandemien. Den har satt en stopper for all aktivitet i klubben i flere uker, men heldigvis har lagene nå kommet i gang med treninger under strenge retningslinjer. Når den normale aktiviteten er tilbake er det ingen som vet, mye tyder på at vi tidligst til høsten igjen kan konkurrere og trene som normalt. Quart Cupen, kamper, kiosk og andre inntekstsbringende aktiviteter utsettes og avlyses og idretten som resten av arbeidslivet blør økonomisk. Derfor trenger vi ditt bidrag.

På https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632 kan alle gå inn å sende bidrag, både private og næringsliv – Givere får skattefradrag!

For å komme direkte til KIF håndballs sin side kan dere følge denne linken: https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632

På forhånd tusen takk for alle bidrag, vi lover at vi skal jobbe knallhardt for å fortsette å være en trygg og god medspiller for våre medlemmer og nærmiljøet også i fremtiden.Nye retningslinjer for håndballtrening
Norges Håndballforbund har utarbeidet nye retningslinjer for organisert trening. Disse er basert på helsemyndighetenes veileder.
Les mer >>
Informasjon vedr. koronavirus
I forbindelse med koronaviruset ønsker vi i KIF håndball å ha noen retningslinjer for å forebygge samt å begrense smitte. Tiltakene under, er viktige for å redusere smitten fra person til person.
Les mer >>
Skoleturnering i Kristiansand
KIF J12 Hellemyr slo Høvåg J12 og ble turneringens vinner.
Les mer >>
Målvaktstrening
KIF håndball samarbeider med Vipersakademiet og Vipers målvakt Andrea Austmo i et treningsopplegg for håndballkeepere i KIF håndball.
Les mer >>
Pallplass for KIF J13 i Trollcup 2019
Flere av KIF håndballs alderbestemte lag deltok i turneringen Trollcup 2019
Les mer >>
Folkets ildsjelpris: – Er det klubber som spør etter hjelp, så pleier jeg å trø til.
KIF Håndball er klubben i hans hjerte, men Frank Aksnes er slett ikke redd for å ta i et tak også for andre håndballklubber i Kristiansand.
Les mer >>
Lisensinformasjon sesongen 2019-20
Ny lisens for 2019-20 er tilgjengelig i Min Idrett. Husk å betale før sesongen starter.
Les mer >>
KIF J14 på treningsleir
Helgen 16-18 august var KIF J14, bestående av 20 spillere og 4 trenere, på treningsleir i Tønsberg.
Les mer >>
Samarbeid mellom NNPF og KIF Håndball
KIF håndball har inngått en gjensidig samarbeidsavtale med Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) for å fronte arbeidet mot narkotika og doping gjennom kampanjen «Bry Deg».
Les mer >>
Sommeren banker nå på døren
og vi nyter at det endelig blir litt varmere. KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Les mer >>
KIF Jenter 12 vant Våg Cup 2019
Etter 4 solid seiere i puljen med 13-3 over Fløy, 13-5 over Sunde IL-1, 12-5 over Hinna HK-2 og 13-6 over Stavanger IF-1, gikk jentene direkte til semifinale.
Les mer >>
Gutter
Jenter
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13