Støtt KIF håndball

Grunnet Korona-pandemien måtte vi dessverre har vært nødt til avlyse Quart Cup 2020. Vi synes dette er trist med tanke på at vi ikke fikk gjennomført et sportslig arrangement som mange barn hadde gledet seg til, samtidig som vi gikk glipp av klubbens hovedinntekt .

Det er ennå mye usikkerhet rundt Korona-pandemien. Den har satt en stopper for all aktivitet i klubben i flere uker, men heldigvis har lagene nå kommet i gang med treninger under strenge retningslinjer. Når den normale aktiviteten er tilbake er det ingen som vet, mye tyder på at vi tidligst til høsten igjen kan konkurrere og trene som normalt. Quart Cupen, kamper, kiosk og andre inntekstsbringende aktiviteter utsettes og avlyses og idretten som resten av arbeidslivet blør økonomisk. Derfor trenger vi ditt bidrag.

På https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632 kan alle gå inn å sende bidrag, både private og næringsliv – Givere får skattefradrag!

For å komme direkte til KIF håndballs sin side kan dere følge denne linken: https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632

På forhånd tusen takk for alle bidrag, vi lover at vi skal jobbe knallhardt for å fortsette å være en trygg og god medspiller for våre medlemmer og nærmiljøet også i fremtiden.Merlinda Qorraj (19) slutter som trener i KIF håndball
KIF J15 sin trener har blitt eliteseriespiller.
Les mer >>
Learn Handball
Skreddersydde treningsplaner for trenere på alle nivåer.
Les mer >>
Nyutdannede dommere i Kristiansand
Nå i høst var 6 av våre KIF spillere blant de nyutdannede dommere (Dommer 1) i Kristiansand. 
Les mer >>
Koronavettkurs
Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere.
Les mer >>
Vil du spille håndball
i KIF ? Vi starter opp med minihåndballtrening for deg som er født i 2014, og blir 6 år høsten 2020 ! 
Les mer >>
KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Da er sommeren  endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Generøs gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank!
Gjennom de lokale tildelingene av Sparebankstiftelsen SR-Bank prosjektet "FOR ALLE", har KIF håndball fått en generøs gave på 30.000,- fra stiftelsen.
Les mer >>
Minner om årsmøte i KIF håndball
Årsmøte i KIF håndball avholdes tirsdag 09.06.2020 kl.18:00 på Hotell Norge.
Les mer >>
Nye retningslinjer for håndballtrening
Norges Håndballforbund har utarbeidet nye retningslinjer for organisert trening. Disse er basert på helsemyndighetenes veileder.
Les mer >>
Informasjon vedr. koronavirus
I forbindelse med koronaviruset ønsker vi i KIF håndball å ha noen retningslinjer for å forebygge samt å begrense smitte. Tiltakene under, er viktige for å redusere smitten fra person til person.
Les mer >>
Skoleturnering i Kristiansand
KIF J12 Hellemyr slo Høvåg J12 og ble turneringens vinner.
Les mer >>
Gutter
Jenter
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14